Bursa İl Birinciliğinden Dört Madalya İle Ayrıldık

Bursa İl Birinciliğinden Dört Madalya İle Ayrıldık

Bursa İl Birinciliği 7-12 Aralık 2021 tarihlerinde oynandı. Yedi tur ve altı gün süren bu uzun turnuvada antrenörümüz Recep Işık ve sporcu öğrencilerimiz birbirinden güçlü maçlar çıkartarak derecelere hak kazandılar.
*Arda Pekkul İkinciliği Paylaştı!
Yıldız öğrencimiz Arda Pekkul bir numaralı seri başı Necmettin Korkmaz'a karşı kazandığı maçla isminden söz ettirmeyi başardı!.
turnuvayı  beş puan ve +52 ELO kazancıyla tamamlayan sporcumuz, averajla dördüncü sırada yer aldı.
*Antrenörümüz Recep Işık Beşinci!.
Son tur maçını kaybederek birincilik şansını yitiren antrenörümüz turnuvanın en yüksek averajıyla beşinci sırada yer aldı.
*Yusuf Rüzgar BAYRAMIÇLILAR Ben de Buradayım Dedi!.
Milli sporcumuz henüz dokuz yaşındaki Yusuf Rüzgar BAYRAMIÇLILAR, il birinciliğini sekizinci sırada tamamlayarak geleceğin usta adayları arasında olacağının sinyallerini verdi. 
*Erdem Emre'nin Tırmanışı Devam Ediyor!.
Son dönemde tekniğindeki artışını maçlarına da yansıtan bir diğer usta adayı  sporcumuz Erdem Emre yükselişini sürdürdü. Son turda takım arkadaşı Arda Pekkul'a kaybedip olası ilk üç şansından olan sporcumuz, gelecek için umut vermeye devam ediyor. Erdem il birinciliğini +54(!) ELO kazancı ile tamamladı!
*Gökay Budak ve Ertuğrul DEMİRBAĞ İçin Tecrübe Oldu..
Milli sporcumuz Gökay Budak ve minik sporcumuz Ertuğrul DEMİRBAĞ son turda birbirlerine rakip olmak gibi küçük bir şanssızlık yaşasalar da kendilerinden büyük rakiplere karşı oynadıkları maçlar ile güzel bir tecrübe kazanmış oldular.
dereceye giren - giremeyen tüm sporcularımızı ve sayın velilerimizi kutlarız..